Начин на наплата

Нарачаните прозиводи купувачот може да ги палти во готово при организирана достава од страна на курир или со авансна уплата по добиена профактура на следната трансакциска сметка 210-05902657-151 од НЛБ банка.

Враќањето на парите во случај на рекламација на стоките се врши исклучиво на трансакциската сметка која купувачот ќе ја приложи во Листот за рекламации.

Кошничка
Scroll to Top