Гитари

Гитари за почетници, гитари за професионалци! Електрична, акустична, озвучена, најлонска класична гитара, бас, укулеле…
Ние во Артист Групациајта веќе преку 25 години секојдневно одбираме гитари кои ќе ги задоволат вашите потреби. Било да тек започнувате како ученик или сте веќе изграден професионалец кој побарува премиум инструменти изработени по највисоки стандарди, дојдете во АРТИСТ и погледнете ја нашата понуда. Инструменти од најпознатите светски брендови можете да ги пробате во продажниот салон на Артист секој ден и доколку имате потреба ќе добиете совет од нашите гитаристи Давид и Танче.

Добредојдовте во гитАртистовиот свет на гитари!

Кошничка

Брендови

Scroll to Top