HiFi - Аудиофили

Аудиофили, HiFi & Home Cinema – добредојдовте во Артист собата исполнета со добар звук
Артист со децении важи за омилено место кое ги собира музичарите и љубителите на добар звук, како што сме и ние самите.

Сега понудата ја проширивме и со аудиофилен дел, за оние кои го уживаат и домашниот, HiFi и Home Cinema звук.
Најголемите светски брендови кои ја обликуваа историјата на HiFi звукот, Wharfedale, Quad, Tannoy, Mission и други, се достапни во Артист пордажните салони.

Dobrodošli u Artist sobu punu dobrog zvuka!

Кошничка

Брендови

Scroll to Top