Звучници

Најразлични видови на HiFi звучници.
Колкава и да е вашата соба која сакате да ја намените за уживање во музиката, ние ќе го најдеме соодветниот звучник за вас и кој најдобро ќе пасува.
Од Bookshelf па се до Floorstand “грдосии”, само кажете за што сте заинтересирани. Покрај домашните звучници имаме и проширена понуда на инсталациски, вградливи тавански или ѕидни звучници, внатрешни или надворешни.
Секако, понудата на звучници е прооратена и со опрема неопходна за формирање на аудио систем – засилувачи, DAC конвертори, грамофони, слушалки, кабли…

Добредојде во Артист HiFi собата исполнета за добар звук!

Прикажувам 1–16 од 25 резултати

Кошничка

Брендови

Scroll to Top