Микрофони

Микрофоните и нивната понуда во денешницата го достигнаа својот најголем развој. За снимање на вокали, за снимање на настапи во живо, конференциски системи, професионални студија за аудио и видео продукција, радио и бродкаст системи, инсталации, микрофони за домашно PC или MAC студио, снимање преку мобилен телефон андроид или apple , караоке и други разни пригоди.
На располагање ни се разновидни класи и брендови на микрофони,
од најповолни за корисници кои го започнуваат и откриват својот музички талент па се до оние кои се професионални артисти, музички продуценти и имаат префинет вкус и барања за своите потреби од кристален звук и најдобар перформанс во своите настапи или снимања во живо или во професионално студио.
Каква и да е вашата потреба и замисла ние во Артист го имаме микрофонот за Вас.
Добредојдени сте во секое време.

Кошничка

Брендови

Scroll to Top