Озвучување - Разгласи

Потребен ви е разглас? Озвучување за бенд, инсталации за клубови, кафетерии, барови, свадбени салони, мобилни разгласи за секаков видови на настани. Звучни кутии и звучни системи, аналгони и дигитални миксети, микрофони, комплетен outboard processing како и опрема и прибор за поврзување и стартување на системот. Во Артист нудиме разгласи за бендови, за рентал аудио компании кои го движат секој јавен настан на нашава планета…

Кошничка

Брендови

Scroll to Top