Студиски микрофони

Професионални студија, домашни студија, бродкаст, ТВ и радио…. низ нашите раце имат поминато најдобрите и најпрестижните студиски
микрофони кои претставуваат икона на музичката продукција.
За сите оние кои бараат дали поволно или најквалитетно решение тука ќе го најдете најдобриот микрофон.
Јавете се и ќе го пронајдеме најдобриот микрофон за вас.

Прикажувам 1–16 од 63 резултати

Кошничка

Брендови

Scroll to Top