Ритам машини

Првенствено направени за да ги заменат тапанарите и перкусионистите, ритам машините и семплерите во текот на 80 тите го доживеаја својот најголем развој со тоа што денес се неизоставен дел на правците како хип хоп, хаус, Ритам и Блуз и секоја друга која што има електронски карактер.
Денес овие легендарни звуци се достапни за секого што сака да се занимава со таква продукција, дали во домашно или професионално студио или при настапи во живо.

Се прикажуваат сите 11 резултати

Кошничка

Брендови

Scroll to Top