školski sintisajzer

Се прикажуваат сите 2 резултати

 • Kurzweil KP200

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  Kurzweil KP 200 is 61-note, full-size, velocity-sensitive, synth-action keyboard with pitch bend and modulation controllers.

 • Kurzweil KP300X

  Достапно со нарачка
  Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  76-key Synth-action Arranger Keyboard with 128 Voice Polyphony, 737 Presets, 18 Effects, MIDI Connectivity, Auto-Accompaniment, and Onboard Speakers

Кошничка

Брендови

Scroll to Top