Apart Revamp 1680

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Apart Audio REVAMP1680 16 Channel Power Amplifier 16 x 80W

Опис

Apart Audio REVAMP1680 16 Channel Power Amplifier 16 x 80W

Спецификација

Бренд

Brand

Apart

Кошничка
Apart Revamp 1680
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top