ART Tube MP Studio V3

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

The Tube MP Studio V3 offers exceptional sound quality and superior performance to that typically found in “on-board” preamps

SKU: 03232010 Категорија

Опис

The Tube MP Studio V3 offers exceptional sound quality and superior performance to that typically found in “on-board” preamps

Спецификација

Бренд

Brand

ART

Кошничка
ART Tube MP Studio V3
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top