ArtSound SRC-2221 cd/mp3+tuner

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

ArtSound SRC-2221 (SRC2221) Installation CD player with AM/FM tuner and USB input

Опис

ArtSound SRC-2221 (SRC2221) Installation CD player with AM/FM tuner and USB input

Спецификација

Бренд

Brand

ArtSound

Кошничка
ArtSound SRC-2221 cd/mp3+tuner
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top