Aston Rycote Custom

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

The Custom Rycote Shockmount from Aston Microphones is an InVision product that uses Rycote’s vibration-resistant Lyre mount.

Опис

The Custom Rycote Shockmount from Aston Microphones is an InVision product that uses Rycote’s vibration-resistant Lyre mount.

Спецификација

Бренд

Brand

Aston Microphones

Кошничка
Aston Rycote Custom
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top