Aston Swift Universal

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Universal Shockmount with ShockStar Suspension and Quick Mounting System, Accommodates Mics 40-60mm in Diameter

MusicTech_award_small

Опис

Universal Shockmount with ShockStar Suspension and Quick Mounting System, Accommodates Mics 40-60mm in Diameter

Спецификација

Бренд

Brand

Aston Microphones

Кошничка
Aston Swift Universal
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top