Behringer EP4000

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Professional 4000W Stereo Power Amplifier with ATR (Accelerated Transient Response) Technology

Опис

Professional 4000W Stereo Power Amplifier with ATR (Accelerated Transient Response) Technology

Спецификација

Бренд

Brand

Behringer

Кошничка
Behringer EP4000
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top