Behringer MIC2200 V2

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

The Behringer MIC2200 V2 makes it easy to get a great sound at the source. It includes a 12Hz–320Hz highpass filter,

SKU: 04032105 Категорија

Опис

The Behringer MIC2200 V2 makes it easy to get a great sound at the source. It includes a 12Hz–320Hz highpass filter,

Спецификација

Бренд

Brand

Behringer

Кошничка
Behringer MIC2200 V2
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top