Behringer MIC500 usb

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Vacuum Tube Preamp with Preamp Modeling Technology and USB/Audio Interface

Опис

Vacuum Tube Preamp with Preamp Modeling Technology and USB/Audio Interface

Спецификација

Бренд

Brand

Behringer

Кошничка
Behringer MIC500 usb
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top