Bespeco ETH200N Ethernet CAT6 UTP Neutrik 2m

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

CAT6 UTP LAN cable – RJ45 EtherCON Neutrik®  2 m

SKU: BSC78102 Категорија

Опис

CAT6 UTP LAN cable – RJ45 EtherCON Neutrik®  2 m

Спецификација

Бренд

Brand

Bespeco

Кошничка
Bespeco ETH200N Ethernet CAT6 UTP Neutrik 2m
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top