Bespeco RF100

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Flat cable for wiring with 98% pure OFC and 2 x 1 mm² nominal section; External PVC covering; External dimensions 2,8 x 5,65 mm; 100 m roll.

SKU: BSC78046 Категорија

Опис

Flat cable for wiring with 98% pure OFC and 2 x 1 mm² nominal section; External PVC covering; External dimensions 2,8 x 5,65 mm; 100 m roll.

Спецификација

Бренд

Brand

Bespeco

Кошничка
Bespeco RF100
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top