Bespeco SLKT600 Silos 6m

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

2-pole passive speaker cord from SILOS series that is realized with speaker connectors and 2 x 0.75 power cable. Cable length: 6 m.

SKU: BSC78273 Категорија

Опис

2-pole passive speaker cord from SILOS series that is realized with speaker connectors and 2 x 0.75 power cable. Cable length: 6 m.

Спецификација

Бренд

Brand

Bespeco

Кошничка
Bespeco SLKT600 Silos 6m
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top