Bespeco Xanadu-Y

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

ABS guitar stand, shock resistant and disassemblable

SKU: BSC86254 Категорија

Опис

ABS guitar stand, shock resistant and disassemblable

Спецификација

Бренд

Brand

Bespeco

Кошничка
Bespeco Xanadu-Y
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top