Dynacord A118

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

A118 Passive  loudspeakers are the ideal companion for small to medium sized gigs

SKU: 16042237 Категорија

Опис

Dynacord A 118 passive subwoofer. These loudspeakers are the ideal companion for small to medium sized gigs

Спецификација

Бренд

Brand

Dynacord

Кошничка
Dynacord A118
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top