Ernie Ball 4001 Vintage Logo Print Glasses (set 1/4)

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Set Vintage Logo Pint Glass 4 pack

SKU: 2024001 Категорија

Опис

Ernie Ball 4001 Set Vintage Logo Pint Glass 4 pack

Set of four (4) vintage Ernie Ball electric guitar strings logo pint glasses.
Vintage Logo Pint Glass 4 pack of Beer Glasses 4001

Спецификација

Бренд

Brand

Ernie Ball

Кошничка
Ernie Ball 4001 Vintage Logo Print Glasses (set 1/4)
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top