Ernie Ball 4806 Vintage Eagle Crest T-Shirt XL

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Ernie Ball Classic T Shirt Extra Large

SKU: 2024806 Категорија

Опис

Men black T-shirt with rust printed Vintage Eagle Crest. Material: 90% cotton, 10% polyester. Size XL

Спецификација

Specifikacija
Specifikacija Size: XL
With white "Ernie Ball" logo print
Material: 35% cotton, 65% polyester
Colour: Black

Бренд

Brand

Ernie Ball

Кошничка
Ernie Ball 4806 Vintage Eagle Crest T-Shirt XL
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top