Ernie Ball 6326 Angle Plug Mono Female Input Jack

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Gutar Angle Plug (P06326)

SKU: 2026326 Категорија

Опис

Angle Plug 1/4″ mono, right angle plug. Nickel plated brass cap and tip, Mylar insulated.

Спецификација

Specifikacija
Specifikacija Nickel plated Brass cap and tip Mylar insulated
1/4" mono, right angle plug
Nickel plated brass cap and tip
Mylar insulated
1/4" mono, right angle plug

Бренд

Brand

Ernie Ball

Кошничка
Ernie Ball 6326 Angle Plug Mono Female Input Jack
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top