Gewa Piano Bench

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Deluxe Piano Bench with Seat Cushion – Matte White

Опис

Deluxe Piano Bench with Seat Cushion – Matte White 51.99 x 30 x 57.99 cm; 6.5 Kilograms

 

Спецификација

Бренд

Brand

Gewa

Кошничка
Gewa Piano Bench
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top