Godin Session Custom TriplePlay

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Solidbody Electric Guitar with Basswood Body, Maple Neck, Maple Fingerboard, 1 Single-coil Pickup, 1 Humbucking Pickup, Fishman TriplePlay System, and Vibrato

SKU: 24910168 Категорија

Опис

Solidbody Electric Guitar with Basswood Body, Maple Neck, Maple Fingerboard, 1 Single-coil Pickup, 1 Humbucking Pickup, Fishman TriplePlay System, and Vibrato

Спецификација

Бренд

Brand

Godin

Кошничка
Godin Session Custom TriplePlay
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top