Klark Teknik 76-KT Clasicc fet-style Compressor

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Classic FET Compressor with Class A Line-level Output Amplifier, Midas Transformers, and Transformer-balanced I/O

SKU: 28532181 Категорија

Опис

Classic FET Compressor with Class A Line-level Output Amplifier, Midas Transformers, and Transformer-balanced I/O

Спецификација

Бренд

Brand

Klark Teknik

Кошничка
Klark Teknik 76-KT Clasicc fet-style Compressor
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top