Klark Teknik EQP-KT

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

1-channel, 2-band Tube Equalizer with Switchable Frequency Selection, Variable Bandwidth, and Custom-Built Midas Transformers

SKU: 28532140 Категорија

Опис

1-channel, 2-band Tube Equalizer with Switchable Frequency Selection, Variable Bandwidth, and Custom-Built Midas Transformers

 

Спецификација

Бренд

Brand

Klark Teknik

Кошничка
Klark Teknik EQP-KT
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top