Klark Teknik NCAT5E

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Tour-Grade Ruggedised and Screened Cat 5e Network Cable – 50 Meters Long

SKU: 28578100 Категорија

Опис

Tour-Grade Ruggedised and Screened Cat 5e Network Cable – 50 Meters Long

Спецификација

Бренд

Brand

Klark Teknik

Кошничка
Klark Teknik NCAT5E
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top