Klotz AT-JJ0600

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Twin-Audio cable is a 6m twin audio cable featuring 2x 6.3mm jack plug male – 2x 6.3mm jack plug male mono

SKU: 28778315 Категорија

Опис

Twin-Audio cable is a 6m twin audio cable featuring 2x 6.3mm jack plug male – 2x 6.3mm jack plug male mono

Спецификација

Бренд

Brand

Klotz

Кошничка
Klotz AT-JJ0600
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top