Klotz AY1-0300

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

The Klotz AY1-0300 Insert Cable Jack 6.35mm (TRS) to 2x 6.35mm Jack (TS) 3m

SKU: 28778305 Категорија

Опис

The Klotz AY1-0300 Insert Cable Jack 6.35mm (TRS) to 2x 6.35mm Jack (TS) 3m

Спецификација

Бренд

Brand

Klotz

Кошничка
Klotz AY1-0300
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top