Klotz AY5-0300

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Klotz Y-cable 1 x 3.5 mm stereo jack plug to 2 x 6,3 mm mono jack plug. length: 3 m

SKU: 28778743 Категорија

Опис

Klotz Y-cable 1 x 3.5 mm stereo jack plug to 2 x 6,3 mm mono jack plug. length: 3 m

Спецификација

Бренд

Brand

Klotz

Кошничка
Klotz AY5-0300
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top