Klotz AY5A0100

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Klotz AY5A0100 is a 1 metre Y-adapter cable compatible with any audio device with a 3.5 mm jack connector.

SKU: 28778322 Категорија

Опис

Klotz AY5A0100 is a 1 metre Y-adapter cable compatible with any audio device with a 3.5 mm jack connector

Спецификација

Бренд

Brand

Klotz

Кошничка
Klotz AY5A0100
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top