Klotz AY5A0200

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Klotz AY5A0200 is a 2 metre Y-adapter cable compatible with any audio device with a 3.5 mm jack connector.

SKU: 28778742 Категорија

Опис

Klotz AY5A0200 is a 2 metre Y-adapter cable compatible with any audio device with a 3.5 mm jack connector.

Спецификација

Бренд

Brand

Klotz

Кошничка
Klotz AY5A0200
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top