Klotz AYB-4

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

AYB-4. very flexible; distributes a stereo signal to two stereo channels; 24 carat gold-plated contacts for loss-free transitions

SKU: 28778770 Категорија

Опис

AYB-4. very flexible; distributes a stereo signal to two stereo channels; 24 carat gold-plated contacts for loss-free transitions

Спецификација

Бренд

Brand

Klotz

Кошничка
Klotz AYB-4
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top