Klotz M1 FM1K-10m

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

XLR/XLR microphone XLR cable

SKU: 28778363 Категорија

Опис

XLR/XLR microphone XLR cable

Спецификација

Бренд

Brand

Klotz

Кошничка
Klotz M1 FM1K-10m
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top