K&M Baby Spider Pro stalak za klavijaturu

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Keyboard Stand “Baby Spider pro”  Maximum load: 35 kg · 5/8″ Thread connection for microphone boom

Опис

Keyboard Stand “Baby Spider pro”  Maximum load: 35 kg · 5/8″ Thread connection for microphone boom

Спецификација

Бренд

Brand

K&M

Кошничка
K&M Baby Spider Pro stalak za klavijaturu
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top