K&M Memphis Pro 17670

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Made in Germany. Guitar Stand “Memphis Pro” model, With patented, flexible support system whereby the brackets clamp the guitar neck upon loading and release it

SKU: 29098080 Категорија

Опис

Guitar Stand “Memphis Pro” model, With patented, flexible support system whereby the brackets clamp the guitar neck upon loading and release it

Спецификација

Бренд

Brand

K&M

Кошничка
K&M Memphis Pro 17670
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top