K&M 23966 Popkiller XL

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Nylon screen guarantees optimum sound filtering during studio recording

 

Опис

K&M 23966 Professioneller Popkiller XL

Nylon screen guarantees optimum sound filtering during studio recording

Спецификација

Бренд

Brand

K&M

Кошничка
K&M 23966 Popkiller XL
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top