Liberty Djembe 12″ Peacock

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

SKU: GWA51115 Категорија

Опис

 

 

Спецификација

Specifikacija
Specifikacija Liberty series

10" diameter x 20" high

12" diameter x 24" high

Body: PVC

Бренд

Brand

Liberty

Кошничка
Liberty Djembe 12″ Peacock
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top