Paiste 12″ PSTX DJS 45 Hats

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

PSTX series 12 “

SKU: 45171035 Категорија

Опис

Inspired by Daru Jones

Defined, very dry stick sound

Crisper “Chick” Sound

Can also be used very well as a second Hi-Hat

Спецификација

Бренд

Кошничка
Paiste 12″ PSTX DJS 45 Hats
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top