Paiste 12″ PSTX DJS 45 Ride

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

PSTX Series size 12”

 

SKU: 45171033 Категорија

Опис

Inspired by Daru Jones

Minimalist ride for accentuated playing styles

Dry and well-defined bell

Спецификација

Бренд

Кошничка
Paiste 12″ PSTX DJS 45 Ride
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top