Paiste 14″ Color Sound 900 Red HiHat

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Very controllable hi-hat for many different styles

SKU: 45171221 Категорија

Опис

Size: 14″

900 Color Sound series

Made of B8 (2002) bronze

Full sound with a warm fundamental tone

Defined “chick”

Спецификација

Бренд

Brand

Paiste Чинели

Кошничка
Paiste 14″ Color Sound 900 Red HiHat
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top