Paiste 14″ PST3 Hi-Hat činele

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Paiste 14″ PST3 Hi-Hat

SKU: 45171215 Категорија

Опис

Paiste Sound Technology 3 Series

Medium bright, clear, full sounding hi-hat cymbals

With versatile application possibilities

Balanced, even feel

Bright, controlled, open sound

Soft, controllable chick sound

 

Спецификација

Бренд

Brand

Paiste Чинели

Кошничка
Paiste 14″ PST3 Hi-Hat činele
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top