Paiste 14″ PST5 Medium Crash

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Medium Crash Cymbal Size: 14″

 

SKU: 45171306 Категорија

Опис

From the new PST5 series

Material: CuSn8 bronze (also known as 2002 bronze)

Bright, clear and musically full-bodied sound

Спецификација

Бренд

Brand

Paiste Чинели

Кошничка
Paiste 14″ PST5 Medium Crash
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top