Paiste 14″ PST5 Mini China

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Effective cymbal for unique sounds in numerous music styles.

SKU: 45171307 Категорија

Опис

Sound Character: Medium bright, full, shattering. Wide range, fairly complex mix. Giving feel. Fiery, energetic china with a quite aggressive attack and trashy crash sound.

Спецификација

Бренд

Brand

Paiste Чинели

Кошничка
Paiste 14″ PST5 Mini China
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top