Paiste 16″ 900 China

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Exotic stick sound over a complex, trashy wash. Assertive china for exotic effects.

SKU: 45171972 Категорија

Опис

Sound Character: Fairly dark, energetic. Medium wide range, complex mix. Explosive, shattering crash.

Спецификација

Бренд

Brand

Paiste Чинели

Кошничка
Paiste 16″ 900 China
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top