Paiste 18″ 101 Crash/Ride

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Multi-purpose cymbal with fast, powerful crash and soft, mellow ride qualities.

SKU: 45171102 Категорија

Опис

Fairly dark, full, focused. Narrow range, clean mix. Even, balanced feel.

Спецификација

Бренд

Brand

Paiste Чинели

Кошничка
Paiste 18″ 101 Crash/Ride
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top