Paiste Pro bag 22″

Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

With shoulder strap, backpack straps and padded handle colour: Black

 

Опис

6 Inner compartments for cymbals

1 Large outer pocket

Спецификација

Бренд

Brand

Paiste Чинели

Кошничка
Paiste Pro bag 22″
Достапно со нарачка
Додајте го производот во кошничка и комплетирајте ја нарачката. Ќе ве контактираме во најбрз можен рок.
Scroll to Top